Webanizr Logo
Open / sluit menu
Tutorials
Tutorials

De front end editor biedt de mogelijkheid om een pagina op te bouwen / ontwerpen. De mogelijkheden zijn daar bij veel groter dan in de mogelijkheden die de tekst editor biedt. Daarnaast zijn de elementen die je toe kan voegen via de front-end editor ook direct responsive.

Deze tutorial beschrijft hoe je een Google maps kaart op je website kan plaatsen naar een locatie van jouw keuze. Om de tutorial zelf uit te kunnen voeren dien je ingelogd te zijn in de front-end editor van je website.

Deze tutorial legt uit hoe je een knop op je website toevoegd. De tutorial gaat er van uit dat je al ingelogd bent op in front-end editor.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Toch kunnen een paar woorden toelichting bij die afbeelding net het plaatje compleet maken. Deze tutorial legt je uit hoe je een responsive afbeelding met bijschrift aan je pagina toevoegd. Voor deze tutorial gaan we er van uit dat je al ingelogd bent op de front-end editor.

This tutorial shows you how to add an responsive iframe to your webpage using Webanizr.

Deze tutorial beschrijft hoe je tekst in gelijk verdeelde kolommen kunt toevoegen aan jouw website op een locatie van jouw keuze. Je kunt het gebruiken om tekst gestructureerd weer te geven of om bijvoorbeeld een responsive tabel te maken.

Opgemaakte tekst is een fundamenteel onderdeel om inhoud te plaatsen op je website. In deze tutorial gaan we door de stappen om dit element toe te voegen aan je website.

Afbeeldingen zijn een fundamenteel onderdeel van de content van elke website. Bovendien moet alles tegenwoordig ook op mobiel goed zichtbaar zijn, dus responsive is een must. In deze tutorial gaan we een responsive afbeelding op je site toevoegen.

We gaan in deze tutorial een knop toevoegen aan je website.

In this tutorial we show you how to place a responsive Youtube video with a caption on your website. If you want to apply this turorial to your own website, you first have to be logged into the front-end editor.

In de meeste van onze templates komen social media knoppen voor. In enkele ook een sponsorbalk. De social media balk bevat de meest voorkomende sociale netwerken en de sponsorbalk komt met een aantal banners die je eenvoudig zelf kan vervangen. Toch zal het soms voorkomen dat je hier zelf een element aan toe wilt voegen. In deze tutorial leggen we uit hoe dit werkt.

Om deze tutorial te kunnen volgen dien je ingelogd te zijn op de front-end editor.

In deze tutorial gaan we een lijst met nieuwsberichten toevoegen aan de website. Je kunt hier de handleiding vinden om nieuwsberichten te beheren. Deze tutorial gaan over de weergave.

This tutorial explains how you can create a read more button that does not go to another page, but dynamically make more text visible on the current page.

In deze tutorial wordt uitgelegd hoe je een popup kan maken die geopen wordt met een knop.