Kolommen met tekst selecteren

Er zijn 3 opties waaruit gekozen kan worden: 2, 3 of 4 kolommen. Voor elke keus is een apart element in de bibliotheek beschikbaar. Klik op de toevoegknop links onderin. Klik op de categorie "Pagina blokken" om de elementen uit te klappen. Daar zie je het element "3 gelijke kolommen met tekst". Je herkent het element aan de 3 kolommen met enkel horizontale lijntjes in elke kolom. Hetzelfde geldt voor 2 kolommen en 4 kolommen.

Klik op het icoon om dit element aan je site toe te voegen.

Kolommen toevoegen op de juiste plek

Als je geklikt hebt op het icoon in de toevoeg balk links, zal de balk met elementen verdwijnen. Als je dan met je muis over je site gaat, zie je achter elk element oranje pijltjes verschijnen. Ga met je muis over de onderkant van het element waar de kolommen moeten komen tot de pijltjes naar beneden wijzen. Klik dan met je muis.

De oranje pijltjes verdwijnen en er verschijnt een witte laadbalk. Na enkele seconden wordt het laadbalkje vervangen door de kolommen met tekst. Je hebt succesvol het element op je site geplaatst.

Aanpassingen doen

Je kunt nu zelf de tekst inline aanpassen. In elke kolom zit een standaard tekst element, die je afzonderlijk kunt bewerken. 

Het aantal kolommen kan aangepast worden in de bovenste tab van de element instellingen aan de linkerkant. Je kunt daar het aantal kolommen instellen. Wanneer je meer kolommen insteld, moet je zelf elke kolom vullen met inhoud.

Responsive

Het aantal kolommen kan enkel worden ingesteld voor de desktop weergave. Het aantal kolommen is automatisch responsive voor mobiel, en verschijnt in 1 kolom.