Get started
Get the right tools
/>
Get inspired
Get help
Responsive afbeelding toevoegen aan je website

Afbeeldingen zijn een fundamenteel onderdeel van de content van elke website. Bovendien moet alles tegenwoordig ook op mobiel goed zichtbaar zijn, dus responsive is een must. In deze tutorial gaan we een responsive afbeelding op je site toevoegen.

Afbeelding kiezen

In de bibliotheek van Webanizr staat een kant en klaar element wat je kunt downloaden wat een responsive afbeelding op je site plaatst. Klik op de toevoeg knop links onderin. Klik op de categorie "Inhoud" en zoek naar het element "Responsive afbeeldingen".

Klik op dit element. De lijst sluit zichzelf dan automatisch.

Afbeelding plaatsen

Als je met je muis over de website gaat, zie je dat alle elementen waar de muis over gaat een oranje achtergrond krijgen met pijljes. Ga met je muis naar het element waar de afbeeldingen onder moeten komen, en zet de muis positie aan de onderkant van dat element, totdat de pijljes naar beneden wijzen. Klik dan op het element, en onder het element verschijnt dan een witte laadbalk. Na een paar seconden verdwijnt de laadbalk en verschijnt er een grote afbeelding.

Afbeelding aanpassen

De afbeelding kan nu aangepast worden naar de juiste afbeelding. Dit kan inline gedaan worden door te dubbelklikken op de afbeelding.