menu

Opgemaakte tekst toevoegen aan je website

My websites

Continue on one of your recent projects:

Sign in to get your list of recent projects.

Opgemaakte tekst toevoegen aan je website

Opgemaakte tekst is een fundamenteel onderdeel om inhoud te plaatsen op je website. In deze tutorial gaan we door de stappen om dit element toe te voegen aan je website.

Opgemaakte tekst kiezen

Opgemaakte tekst is tekst die tot op zekere hoogte stijlbaar is. Je kunt bijvoorbeeld tekst bold maken, onderstrepen of schuingedrukt maken. Vaak wil je je inhoud in opgemaakte tekst doen, om de vrijheid te hebben de opmaak aan te passen.

Klik op de "+" toevoeg knop links onderin. Klik op de categorie "Inhoud". Zoek het element "Opgemaakte tekst", dit staat ook in het icoon. Klik met je muis.

Plaatsen op de site

De lijst met toe te voegen elementen links verdwijnt dan automatisch. Als je met je muis over de elementen van de site gaat, krijgen ze een oranje achtergrond met pijltjes. Ga met je muis naar het element waar de tekst onder moet komen. Ga met de muis aan de onderkant van het element tot de pijltjes naar beneden wijzen, en klik dan.

De oranje achtergrond verdwijnt dan, en er verschijnt een witte laadbalk waar de tekst moet komen. Na een paar seconden verdwijnt de laadbalk en verschijnt de opgemaakte tekst.

Tekst aanpassen

De nieuwe tekst is inline te bewerken door er dubbel op te klikken.