Get started
Get the right tools
/>
Get inspired
Get help
Banners en social media links toevoegen

In de meeste van onze templates komen social media knoppen voor. In enkele ook een sponsorbalk. De social media balk bevat de meest voorkomende sociale netwerken en de sponsorbalk komt met een aantal banners die je eenvoudig zelf kan vervangen. Toch zal het soms voorkomen dat je hier zelf een element aan toe wilt voegen. In deze tutorial leggen we uit hoe dit werkt.

Om deze tutorial te kunnen volgen dien je ingelogd te zijn op de front-end editor.

Het banner element selecteren

Klik op de plus knop. Deze bevindt zich onderaan de balk aan de linkerzijde van het scherm. Open binnen het menu wat opent na het klikken op de plus op de categorie Inhoud. Daarbinnen vind je het element Banner (zie bijgaande afbeelding). Klik op dit element.

Het element plaatsen

Beweeg nu met je muis over het logo of de social media link waar je een nieuwe naast wilt plaatsen. Over het de afbeelding komt dan een oranje laag met pijltjes. Beweeg nu de muis langzaam naar rechts tot de pijltjes ook naar rechts wijzen. Klik dan om de nieuwe afbeelding te plaatsen.

Afbeelding en link aanpassen

Na het toevoegen van het banner element wordt er een tijdelijke afbeelding geplaatst. Je kan nu zowel de afbeelding als de link waar deze naar verwijst aanpassen. Voor meer informatie hier over:

Aanpassen van afbeeldingen‚Äč

Opmaak aanpassen

Na het plaatsen van de banner kan je de opmaak aanpassen. Je kan hem bijvoorbeeld groter of kleiner maken.

Afmetingen en witruimtes aanpassen

Indien het logo niet genoeg afgekaderd is kan je deze eventueel ook nog voorzien van randen.

Toepassen van randstijlen