menu

Voeg een knop toe aan je website

My websites

Continue on one of your recent projects:

Sign in to get your list of recent projects.

Voeg een knop toe aan je website

We gaan in deze tutorial een knop toevoegen aan je website.

Knoppen en links

In de Webanizr bibliotheek kun je een heel aantal verschillende knoppen vinden. Knoppen zijn in essentie gestijl links, die meer moeten opvallen. Vaak hebben ze ook een betere positie en niet alleen maar los in de tekst. Net als bij links, kun je bij knoppen dus ook een URL instellen, en een zichtbare tekst binnen de knop.

Klik op de toevoegknop links onderin, en open de categorie "Navigatie". Hier zie je dan een aantal knoppen. Klik op het icoon van de knop die je wilt downloaden.

De lijst met knoppen verdwijnt dan automatisch. Als je met je muis over de website gaat, zie je dat de elementen telkens een oranje achtergrond krijgen als je met je muis erover gaat.

Knop plaatsen

Ga met je muis over het element waar de knop onder moet komen. Ga met de muis naar de onderkant van het element, en zorg dat de pijltjes naar beneden wijzen. Klik dan op het element. Onder het element verschijnt een witte laadbalk. Na een paar seconden verdwijnt deze en verschijnt de knop.

Klik op de nieuw geplaatste knop, en klik op de instellingen knop links bovenin. Hier kun je de URL en de tekst instellen.