De nieuwsbrief lijst kiezen

Klik op de plus knop links onder om elementen toe te voegen. Klik op de categorie "Pagina blokken". Je ziet dan alle elementen die je kunt downloaden. Zoek naar het blok "Een lijst met nieuwsberichten" zoals in de afbeelding rechts is weergegeven. Klik op dit element.

Plaats de lijst op de juiste plek

De lijst met toe te voegen elementen verdwijnt automatisch. Als je met je muis over de elementen van de site gaat, krijgen ze een oranje achtergrond met pijlsjes. Ga met de muis aan de onderkant van het element tot de pijljes naar beneden wijzen, en klik dan.

De oranje achtergrond verdwijnt dan, en er verschijnt onder het element een witte laadbalk. Na een paar seconde verdwijnt de laadbalk.

Selecteer de lijst

Het lijkt alsof het element niet gedownload is. Het is echter wel gelukt, maar de lijst is nog niet gekoppeld aan het weergave element. Klik op de dropdown bovenaan en zoek naar het element "Lijst met nieuwsberichten".

Stel de weergave in

Klik dan op de instellingen tab links bovenin onder de uitlogknop. Hier zie je de instelling "Weergave". Klik op het keuzevak, en kies uit de lijst "Nieuwsbericht lijstweergave".

Ververs nu de pagina

Als je ten minste 1 nieuwsbericht hebt, zal deze verschijnen in de lijst. Volg anders onze handleiding om in het CMS een nieuw nieuwsbericht toe te voegen.