Get started
Get the right tools
Get inspired
Get help
Retention
Retention

Profielen

Er zijn genoeg klanten die graag nogmaals iets bij je kopen of zaken met je doen. Ze bezoeken echter niet elke dag je website om te zien of er iets nieuws is. Per persoon bellen of mailen om een update te geven op basis van eerder contact is ook geen doen. Gerichte mailing biedt hier de oplossing.

Webanizr biedt de mogelijkheid om op basis van door de klant geleverde gegevens en bestellingen gerichte lijsten op te stellen. Deze lijsten kunnen worden gebruikt om mailings te doen die relevant zijn voor deze subsectie van de klanten. De lijsten kunnen worden geëxporteerd om daarna te gebruiken in het campagne systeem naar keuze.

Relevantie en toon

Wat is relevant voor je klanten? Welke toon wordt als het meest prettig ervaren? Je hebt waarschijnlijk een gevoel, maar klopt dat ook?

Webanizr ondersteund een scala aan opties om conversies te meten, waaronder UTM tags. Zo kan je per campagne meten welke berichten leiden tot websitebezoek, contact of nieuwe aankopen. Deze kennis kan je gebruiken toekomstige campagne's beter af te stemmen op de interesses van je klanten. Ook kan je deze gegevens gebruiken betere lijsten op te stellen door de klanten op basis van hun gedrag verder te segmenteren.

Gebruik je eigen tools

Als het gaat om relatiemanagement of marketing heeft ieder zijn eigen favoriete tools. Van CRM oplossingen zoals Salesforce tot marketing oplossingen zoals MailChimp. Belangrijk is dat je een oplossing hebt die het je mogelijk maakt je werk zo optimaal te doen. Daarom hechten we veel waarde bij Webanizr aan het koppelen met systemen. Zo is de data die met Webanizr verzameld wordt in de meest prettige manier voor jou beschikbaar.

Voor populaire oplossingen zijn standaard koppelingen aanwezig. Deze kan je inrichten naar eigen wens. Gebruik je een minder bekend systeem? Dan helpen we alsnog om de data in het systeem wat je het liefst gebruikt te krijgen.