Get started
Get the right tools
Get inspired
Get help
Overwegen
Overwegen

Gebruiks vriendelijk design

Jouw website heeft een eigen identiteit: jouw logo, bedrijfskleuren en een design wat past bij de uitstraling van je bedrijf. Maar in hoeverre ondersteund het design het gemak en de interesse van je doelgroep? Is het eenvoudig voor een bezoeker om de juiste informatie te vinden? Krijgt de bezoeker die indruk die je graag achter wilt laten?

Met Webanizr gaan we altijd voor de ultieme mix tussen jouw identiteit en de verwachtingen van de bezoeker. Of we nu samen een ontwikkeltraject in gaan of dat je gebruik maakt van een van de vele templates die wij bieden, persoonlijke touch en gebruiksgemak staan altijd voorop!

Op maat ontworpen pagina's

Bij de meeste websites wordt een hoop aandacht besteed aan de homepage. Alle overige pagina's zijn vrij standaard en gelijk in lay-out en design. De meeste bezoekers zullen echter direct op één van de vervolg pagina's komen. De eerste indruk daar zal misschien niet slecht zijn, maar in hoeverre overtuigt die pagina als eerste indruk?

In Webanizr kan je zelf elke pagina geheel stijlen, designen en voorzien van nieuwe elementen. Zo kan je elke populaire of belangrijke pagina die wow-factor geven waarmee je de bezoeker pakt. Ook kan je de hoeveelheid informatie en vorm (tekst, afbeelding, video) aanpassen aan wat het meest geschikt is voor die pagina. Kom je er zelf niet uit? Dan kunnen wij

Snel een eerste indruk

Tussen gevonden worden in Google en een bezoek op je website zit een gat. Soms een gat van 1 seconde, soms van 5 seconden. Bij onze eigen websites raken we er aan gewend, maar voor nieuwe bezoekers is dit een belangrijk moment.

5 seconden is lang genoeg om ongeduldig te worden en toch de volgende link in Google maar te proberen. Dit herken je ook ongetwijfeld bij jezelf. Binnen Webanizr zijn diverse technieken aanwezig die ervoor kunnen zorgen dat jouw pagina zo snel mogelijk in beeld komt. Zo verlies je geen bezoekers op een knullig punt.