Template design over producten

Deze template is bedoeld voor promotie. Het design is minimalistisch waardoor je snel en makkelijk je producten kunt presenteren.Het is bedoeld om mensen te motiveren en te overtuigen om het product te kopen.

De pagina bestaat uit een eye catcher, een blok om voordelen over het product aan te geven, een deel waar je een promo video kunt plaatsen, een prijzen lijst en tot slot kan je je social media en contact gegevens helemaal onderaan kwijt.

Pagina structuur

Bovenaan is de eye-catcher, met het logo, de titel en een inleiding.

Daaronder komt het blok met de aantrekkelijke details van de promotie.

Het promotie-blok bevat een video en een blok tekst waar je je verhaal kwijt kunt.

Er zijn 3 blokken om de pakket prijzen van het product aan te geven. Wat ga je bijvoorbeeld krijgen als je pakket a of b besteld.

Ten slotte een footer die duidelijk afsteekt ten opzichte van de rest van site, met alle extra informatie die minder relevant is, zoals bedrijfsgegevens of contactgegevens, en een stukje branding zoals een logo.

Algemene details van het product 

Alle teksten en afbeelding kunnen inline bewerkt worden. Dubbelklik op een logo, en upload binnen 2 kliks je eigen logo. 

Links bevindt zich een blok met tekst wat bedoeld is als introductie van het product.

De tekst kan je vervangen met eigen content. Om de opmaak van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor.

Het donkere achtergrond kleur van het blok is aan te passen door op het element te klikken. Met behulp van de Styletool kun je alle tekstkleuren en achtergrondkleuren aanpassen.

Blok voor details & voordelen

Onder het blok betreffende wat algemene details en voordelen van het product.

De dots naast elk tekst blok kan je van kleur veranderen door het achtergrondkleur aanpassen in de contenttool aan de rechter kant. 

Het plaatje midden kan je vervangen. Verder kan je de blokken met tekst voorzien van eigen tekst in de tekst editer

Promotie blok met video

Het promotie blok bestaat uit tekst en een video. Het stukje tekst kan je in de tekst editor aanpassen.

Om een video URL toe te voegen gebruik dan de Contenttool aan de linkerkant.

Prijzenblok

Dit blok geeft de details van de prijzen en voordelen in het pakket aan.

Een prijzen blok bestaat uit aan te passen teksten en Randstijlen. Randstijlen kan je vervangen met een andere dikte of kleur in de contenttool rechts.

Het blok is een gelijk verdeelde kolom dat houdt in dat als het een 2 of 3 kolom is de content altijd gelijk is in de breedte.

Het verwijderen en toevoegen van een element kan met de stijlbibliotheek.

Om het aantal kolommen te bewerken, gebruik de Contenttool aan de linkerkant.

Contact blok

Ten slotte een footer die duidelijk afsteekt ten opzichte van de rest van site, met alle extra informatie die minder relevant is, zoals bedrijfsgegevens of contactgegevens, en een stukje branding zoals een logo die aanpasbaar is.

Er zijn 2 blokken over adres gegevens mocht je meer of minder blokken nodig hebben dan kan je het verwijderen of toevoegen dat doe je in de contenttool links van je.

Om element specificieke eigenschappen te bewerken, gebruik de Contenttool aan de linkerkant. Dit is niet om de stijl te bewerken, maar alleen element inhoudelijke instellingen:

  • Aantal kolommen 
  • De links van de Social Media iconen

De social media links kan je aanpassen in het informatie tabje.