Deze template is bedoeld voor promotie. Dit is niet alleen voor producten, zoals een iPhone, maar kan ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld diensten en reizen. De pagina in ingericht om mensen een duidelijk overzicht te geven, en te motiveren het product aan te schaffen.

Dit template is simpel, strak en vertrouwd. Het bevat sfeervolle beelden en felle kleuren om bezoekers de indruk te geven dat het om een promotie site gaat.

Pagina structuur

Bovenaan is de eye-catcher, met het logo, de titel en een inleiding. Daaronder het blok betreffende wat algemene details van de reis of het product, zoals waar of wat het is, en een blok voor wat dit zo speciaal maakt.

Daaronder komt het blok met de aantrekkelijke details van de promotie, zoals een overzicht van locaties, prijzen, details en kwaliteiten.

Het blok daaronder is gereserveerd voor een mogelijke opsomming of buitengewoon detail wat uitgelicht kan worden. Natuurlijk kan een contact-blok niet ontbreken, waar mensen vragen kunnen stellen. 

Ten slotte een footer die duidelijk afsteekt ten opzichte van de rest van site, met alle extra informatie die minder relevant is, zoals bedrijfsgegevens of contactgegevens, en een stukje branding zoals een logo

Algemene details van de reis of het product

Alle teksten en afbeelding kunnen inline bewerkt worden. Dubbelklik op een logo, en upload binnen 2 kliks je eigen logo. 

Rechts bevindt zich een blok met tekst wat bedoeld is als introductie van de reis of product.

De tekst kan je vervangen met eigen content. Om de opmaak van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor.

Het kleur geel van het blok is aan te passen door op het element te klikken. Met behulp van de Styletool kun je ook alle tekstkleuren en achtergrondkleuren aanpassen.

Ook kun je randen aanpassen om zo blokken scheiden van elkaar of een extra styling te geven.

Blok voor Speciale details

Onder het blok betreffende wat algemene details van de reis of het product, zoals waar of wat het is, is er een blok voor wat dit zo speciaal maakt. uitjes of producten die je graag wil laten opvallen kan met het speciale blok.

Je kan linksboven en rechts het plaatje vervangen. en voorzien van eigen tekst in de tekst editer. De gekleurde border rechts in het beeld dient als extra design styling. Wil je weten hoe je borders kunt aanpassen klik op meer weten over borders.

 

Promotie blok

Dit blok geeft de details van de promotie, zoals een overzicht van locaties, prijzen, details en kwaliteiten.

Boven het promotie blok heb je een vervangbaar icoon plaatje onder een border en dan een stuk tekst.

Het promotie blok zelf kan je de plaatjes tekst, kleur en border vervangen.

Het blok is een gelijk verdeelde kolom dat houdt in dat als het een 2 of 3 kolom is de content altijd gelijk is in de breedte.

Om het aantal kolommen te bewerken, gebruik de Contenttool aan de linkerkant. Dit is niet om de stijl te bewerken, maar alleen element inhoudelijke instellingen:

  • Aantal kolommen bij het programma overzicht

Blok voor opsomming of speciale details

Het blok daaronder is gereserveerd voor een mogelijke opsomming of buitengewoon detail wat uitgelicht kan worden. ook hier kan je beeld tekst en achtergrondkleur naar eigen wens aanpassen.

Contact formulier

Natuurlijk kan een contact-blok niet ontbreken, waar mensen vragen kunnen stellen. Het achtergrond kleur en border van het contact formulier is aan te passen ook het stukje tekst contact boven het formulier dubbel klik erop en je kan het aanpassen.

Onderaan de website

Je kunt hier je adres gegevens, social media en logo in kwijt.

Er zijn 3 zijn drie blokken over adres gegevens mocht je er  maar 1 blok nodig hebben dan dan kan je er 2 verwijderen. 

Om element specificieke eigenschappen te bewerken, gebruik de Contenttool aan de linkerkant. Dit is niet om de stijl te bewerken, maar alleen element inhoudelijke instellingen:

  • Aantal kolommen bij het programma overzicht
  • De links van de Social Media iconen

De social media links kan je aanpassen in het informatie tabje.