De template is kleurrijk, representatief en zeer geschikt voor gastouders. De template geeft de mogelijkheid om jou verhaal te vertellen, een programme voor activiteiten, de kosten en vergoeding, een contact formulier per mail en wat de voordelen zijn van jouw diensten. 

Pagina structuur

Bovenaan is de eye-catcher, met het logo, achtergrondbeeld en pakkende intro tekst. Daaronder het blok betreffende een kort verhaal over mij.

Daaronder komt het blok met de service zoals een overzicht van voordelen. Bij het blok programma kan je activiteiten in kwijt .

Een blok over kosten en vergoeding  kan je voorzien van eigen content. Een contact blok waarmee mensen per mail een afpsraak met jou kunnen maken.

Ten slotte een footer die duidelijk afsteekt ten opzichte van de rest van site, met alle extra informatie die minder relevant is, zoals contactgegevens of openingstijden, social media.

Intro 

Boven bevind zich de logo en verhaal  Alle teksten en afbeelding kunnen inline bewerkt worden. Dubbelklik op een logo, en upload binnen 2 kliks je eigen logo of tekst. 

Tekst kan je vervangen met eigen content om de opmaak van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor. Het  achtergrondbeeld kan je vervangen door erop te klikken en het achtergrond tab te selecteren. Met behulp van de Styletool kan je alle tekstkleuren en achtergrondkleuren aanpassen.

Over ons

In dit blok kan je wat meer over jezelf vertellen. Het linker beeld is makkelijk te vervangen via het informatie tabje links boven. Tekst kan je vervangen met eigen content om de opmaak van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor.

Met behulp van de Styletool kun je alle tekstkleuren , het toepassen van randstijlen en achtergrondkleuren aanpassen.

Voordelen blok

In het voordelen blok kan je kort weergeven wat je kwaliteiten zijn.  De tekst kan je vervangen met eigen content. Om de opmaak van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor.

Het service blok bestaat uit een gelijkverdeelde kolom om element specificieke eigenschappen te bewerken, gebruik de Contenttool aan de linkerkant. Dit is niet om de stijl te bewerken maar het aantal kolommen. 

Om elementen toe te voegen gebruik je de webanizr bibliotheek. Het icoon is te vervangen / verwijderen. Met behulp van de Styletool kan je ook alle tekstkleuren , het toepassen van randstijlen en achtergrondkleuren aanpassen.

Progamma

Dit blok kan je voorzien van je activiteiten. De kopregels zijn bedoeld voor om wat voor soort activiteit het gaat en hoelaat het begint.Links kan je beelden vervangen dat over het soort activiteit gaat. Om de opmaak van teksten aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor. 

Kosten en vergoeding

In dit blok kan je een uurtarief aangeven van jou diensten met een korte omschrijving. De tekst kan je vervangen met eigen content. Om de opmaak van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor.

Met behulp van de Styletool kan je ook alle tekstkleuren , het toepassen van randstijlen en achtergrondkleuren aanpassen.

Contact formulier

Om het formulier te bewerken om velden toe te voegen of te verwijderen kan je Formulieren maken en verwijderen of Velden in een formulier beheren kan je aanpassen in het cms.

De tekst van het verzend knop of  een stukje tekst wanneer een bericht wordt is verzonden is aan te passen in het informatie tabje.

Met behulp van de Styletool kan je ook alle tekstkleuren en achtergrondkleuren aanpassen

Onderaan de website

Je kunt hier je adres gegevens, social media en logo in kwijt.de links van de socialmedia iconen kan je wijzigen / verwijderen.

Er zijn 3 zijn drie blokken over adres gegevens mocht je er  maar 1 blok nodig hebben dan dan kan je er 2 verwijderen. 

Om element specificieke eigenschappen te bewerken, gebruik de Contenttool aan de linkerkant. Dit is niet om de stijl te bewerken, maar alleen element inhoudelijke instellingen:

  • Aantal kolommen bij het programma overzicht
  • De links van de Social Media iconen

De social media links kan je aanpassen in het informatie tabje.