De template is gemaakt en bedoeld voor cateringen. De template biedt de mogelijkheid om je diensten, verhaal, verhuur materiaal/ menu toe te voegen. Het design is modern, smaakvol en het heeft een strakke look om een goede indruk achter te laten.

Pagina structuur

Bovenaan is de eye-catcher, met het logo, achtergrondbeeld en pakkende intro tekst. Daaronder het blok betreffende wat algemene details van de kappersalon, zoals wat het is.

Daaronder komt het blok met de service zoals een overzicht van voordelen, details en kwaliteiten.Het blok daaronder is gereserveerd voor een kort verhaal over ons.

Bij het blok onze projecten kan vier van je beste projecten worden weergeven .

Een blok "waarom je voor ons zou moeten kiezen" kan je een pakkende verhaal in kwijt.

Een blok met google maps om je locatie aan te geven.

Tot slot een footer die duidelijk afsteekt ten opzichte van de rest van site, met alle extra informatie die minder relevant is, zoals contactgegevens of openingstijden, social media.

Intro 

In het midden is een zwarte kader met content De witte randen zijn borders die kan je van kleur en dikte veranderen. Het achtergron plaatje kan je vervangen je in de achtergrond tab. Alle teksten en afbeelding kunnen inline bewerkt worden. De witte randen boven en onder het stukje intro tekst kan je de kleur aanpassen in de achtergrond kleurtab en de dikte van de randen in de positie tab. Tussen de witte randen is een icoon.

Om het aan te passen Klik je op het icoon om ander icoon uit de webanizr bibliotheek te selecteren. Het icoon is te vinden in de webanizr bibliotheek bij het filter "SVG iconen".

Dubbelklik op een logo, en upload binnen 2 kliks je eigen logo of tekst. 

Tekst kan je vervangen met eigen content om de opmaak van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor. Het  achtergrondbeeld kan je vervangen door erop te klikken en het achtergrond tab te selecteren. Met behulp van de Styletool kan je alle tekstkleuren en achtergrondkleuren aanpassen.

Over ons

In dit blok kan er wat meer verteld worden over het bedrijf. Het beeld is makkelijk te vervangen via het informatie tabje links boven. Tekst kan je vervangen met eigen content om de opmaak van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor.

Met behulp van de Styletool kun je alle tekstkleuren , het toepassen van randstijlen en achtergrondkleuren aanpassen.

Service blok

In het service blok kan je kort weergeven wat je kwaliteiten zijn.  De tekst kan je vervangen met eigen content. Om de opmaak van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor.

De titel bevind zich boven met 2 strepen links en rechts. De dikte van de strepen kan je aanpassen door in het positie tab de hoogte in te stellen. voor een andere kleur kan je het  achtergrondkleur aanpassen. Ook hier kan je De witte randen ( borders )  die in de afbeeldingen zijn verwerkt van kleur en dikte veranderen.

Het service blok bestaat uit een gelijkverdeelde kolom om element specificieke eigenschappen te bewerken, gebruik de Contenttool aan de linkerkant. Dit is niet om de stijl te bewerken maar het aantal kolommen. 

Om elementen toe te voegen gebruik je de webanizr bibliotheek.

Particulier / Zakelijk / Trouwen

Je kan met een kort verhaal en beeld de blokken opvullen. Tekst kan je vervangen met eigen content om de opmaak van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor of dubbelklik voor een directe aanpassing.

Beeld vervangen doe bij het infotabje.

Om element specificieke eigenschappen te bewerken, gebruik de Contenttool aan de linkerkant. Dit is niet om de stijl te bewerken, maar alleen element inhoudelijke instellingen:

  • Aantal kolommen

Om elementen toe te voegen gebruik je de webanizr bibliotheek.

Verhuur materiaal/ menu samenstelling

Je kan hier je verhuur materiaal/ menu lijst in kwijt. Je kan met een kort verhaal en beeld vertellen wat je krijgt voor menu/ materiaal. Tekst kan je vervangen met eigen content om de opmaak van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor.

Met behulp van de Styletool kun je alle tekstkleuren , het toepassen van randstijlen en achtergrondkleuren aanpassen.

Actie blok

Dit is een actie blok om mensen te overtuigen van je kwaliteiten. Het blok is eenvoudig te verwijderen mocht dit niet nodig zijn. Tekst kan je vervangen met eigen content om de opmaak van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor.

Met behulp van de Styletool kun je alle tekstkleuren , het toepassen van randstijlen en achtergrondkleuren aanpassen. Het achtergrond plaatje kan je vervangen je in de achtergrond tab.

Contact formulier

Om het formulier te bewerken om velden toe te voegen of te verwijderen kan je Formulieren maken en verwijderen of Velden in een formulier beheren kan je aanpassen in het cms.

De tekst van het verzend knop of  een stukje tekst wanneer een bericht wordt is verzonden is aan te passen in het informatie tabje.

Met behulp van de Styletool kan je ook alle tekstkleuren en achtergrondkleuren aanpassen

Google maps 

Om de locatie in google maps aan te geven gebruik de Contenttool aan de linkerkant. Dit is niet om de stijl te bewerken, maar om het url aan te passen naar de locatie van het congres evenement.

Onderaan de website

Je kunt hier je adres gegevens,openingstijden social media en logo in kwijt.de links van de socialmedia iconen kan je wijzigen / verwijderen.

Er zijn 3 zijn drie blokken over adres gegevens mocht je er  maar 1 blok nodig hebben dan dan kan je er 2 verwijderen. 

Om element specificieke eigenschappen te bewerken, gebruik de Contenttool aan de linkerkant. Dit is niet om de stijl te bewerken, maar alleen element inhoudelijke instellingen:

  • Aantal kolommen
  • De links van de Social Media iconen

De social media links kan je aanpassen in het informatie tabje.