Pagina structuur

Bovenaan is de eye-catcher, met het logo, achtergrondbeeld en pakkende intro tekst. Daaronder het blok betreffende wat algemene details van de kappersalon, zoals wat het is.

Daaronder komt het blok met de service zoals een overzicht van voordelen, details en kwaliteiten.Het blok daaronder is gereserveerd voor een kort verhaal over ons.

Bij het blok onze projecten kan vier van je beste projecten worden weergeven .

Een blok "waarom je voor ons zou moeten kiezen" kan je een pakkende verhaal in kwijt.

Een certificaat blok om aan te tonen dat je kan laten zien aan bezoekers dat je bent vertrouwd en kwaliteit levert.

Tot slot een footer die duidelijk afsteekt ten opzichte van de rest van site, met alle extra informatie die minder relevant is, zoals contactgegevens of openingstijden, social media.

Intro 

Boven bevind zich de logo , locatie en kantoortijden. Alle teksten en afbeelding kunnen inline bewerkt worden. Dubbelklik op een logo, en upload binnen 2 kliks je eigen logo of tekst. 

Onder bevind zich de intro tekst. Tekst kan je vervangen met eigen content om de opmaak van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor. Het  achtergrondbeeld kan je vervangen door erop te klikken en het achtergrond tab te selecteren. Met behulp van de Styletool kan je alle tekstkleuren en achtergrondkleuren aanpassen.

Service blok

In het service blok kan je kort weergeven wat je kwaliteiten zijn.  De tekst kan je vervangen met eigen content. Om de opmaak van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor.

De titel bevind zich boven met 2 strepen links en rechts. De dikte van de strepen kan je aanpassen door in het positie tab de hoogte in te stellen. voor een andere kleur kan je het  achtergrondkleur aanpassen. .

Het service blok bestaat uit een gelijkverdeelde kolom om element specificieke eigenschappen te bewerken, gebruik de Contenttool aan de linkerkant. Dit is niet om de stijl te bewerken maar het aantal kolommen. 

Om elementen toe te voegen gebruik je de webanizr bibliotheek.

Over ons

In dit blok kan er wat meer verteld worden over het bedrijf. Het beeld is makkelijk te vervangen via het informatie tabje links boven. Tekst kan je vervangen met eigen content om de opmaak van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor.

Met behulp van de Styletool kun je alle tekstkleuren , het toepassen van randstijlen en achtergrondkleuren aanpassen.

Onze projecten

Hiermee kan je mensen op de hoogte houden wat voor bouw/ schilder projecten zijn afgerond. Je kan een kort verhaal per project vertellen wat er is gedaan. Tekst kan je vervangen met eigen content om de opmaak van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor.

Met behulp van de Styletool kun je alle tekstkleuren , het toepassen van randstijlen en achtergrondkleuren aanpassen.

Actie blok

Dit is een actie blok om mensen te overtuigen van je kwaliteiten. Het blok is eenvoudig te verwijderen mocht dit niet nodig zijn. Tekst kan je vervangen met eigen content om de opmaak van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor.

Met behulp van de Styletool kun je alle tekstkleuren , het toepassen van randstijlen en achtergrondkleuren aanpassen.

Contact formulier

Om het formulier te bewerken om velden toe te voegen of te verwijderen kan je Formulieren maken en verwijderen of Velden in een formulier beheren kan je aanpassen in het cms.

De tekst van het verzend knop of  een stukje tekst wanneer een bericht wordt is verzonden is aan te passen in het informatie tabje.

Met behulp van de Styletool kan je ook alle tekstkleuren en achtergrondkleuren aanpassen

Certificaten

Met dit blok kan mensen laten zien dat je gecertificeerd en vertrouwd bent om projecten aan te nemen.

Beelden kan je vervangen door erop te klikken en dan linksbouven in het informatie tabje het beeld te vervangen.

De beelden zijn links en die kan je aanpassen in het informatie tabje.

Onderaan de website

Je kunt hier je adres gegevens, social media en logo in kwijt.de links van de socialmedia iconen kan je wijzigen / verwijderen.

Er zijn 3 zijn drie blokken over adres gegevens mocht je er  maar 1 blok nodig hebben dan dan kan je er 2 verwijderen. 

Om element specificieke eigenschappen te bewerken, gebruik de Contenttool aan de linkerkant. Dit is niet om de stijl te bewerken, maar alleen element inhoudelijke instellingen:

  • Aantal kolommen bij het programma overzicht
  • De links van de Social Media iconen

De social media links kan je aanpassen in het informatie tabje.

De template is gemaakt en bedoeld voor bloemisten. De template biedt de mogelijkheid om je diensten, verhaal, projecten en certificaten toe te voegen. 

Het design is simpel, strak en vertrouwd.