Dit template is gemaakt en bedoeld voor zorg instellingen en beauty salons. De template biedt de mogelijkheid om je diensten, verhaal, promotie video en behandelingen toe te voegen. Tot slot kunnen bezoekers met google maps navigeren en het contacten formulier een datum en tijd prikken om een afspraak te maken. 

Dit template is simpel, strak en vertrouwd. Beelden kunnen groot worden weergegeven en het geeft bezoekers de indruk te geven dat het om een professionele salon/ instelling gaat.

Pagina structuur

Bovenaan is de eye-catcher, met het logo, telefoon nummer. Daaronder het blok betreffende wat algemene details van de zorg instelling / beauty salon, zoals wat het is, en een blok voor de openingstijden.

Daaronder komt het blok met de service zoals een overzicht van locaties, behandelingen, details en kwaliteiten.

Het blok daaronder is gereserveerd voor een mogelijke opsomming of buitengewoon detail wat uitgelicht kan worden.

Natuurlijk kan een contact-blok niet ontbreken, waar mensen een afspraak kunnen maken voor een behandeling. 

Ten slotte een footer die duidelijk afsteekt ten opzichte van de rest van site, met alle extra informatie die minder relevant is, zoals bedrijfsgegevens of contactgegevens, social media, google maps, en een stukje branding zoals een logo.

Logo en telefoonnummer

Alle teksten en afbeelding kunnen inline bewerkt worden. Dubbelklik op een logo, en upload binnen 2 kliks je eigen logo. 

Rechts bevindt zich een de telefoonnummer. De tekst kan je vervangen met eigen content. Om de opmaak van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor. Met behulp van de Styletool kun je alle tekstkleuren en achtergrondkleuren aanpassen.

Intro & openingstijden

Het intro-blok bevat een kort verhaaltje over de instelling/ beauty salon.

De intro tekst  en openingstijden kan je vervangen met eigen content door dubbelklik op de tekst of het informatie tabje rechtsboven te selecteren. Om de opmaak van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor.

Het blauwe blok of de tekst kan je met behulp van de Styletool ook alle tekstkleuren en achtergrondkleuren aanpassen.

Het  achtergrondbeeld kan je vervangen door erop te klikken en het achtergrond tab te selecteren.

 

 

 

Service blok

In het service blok kan je kort weergeven wat je aan zorg, activiteiten of behandelingen biedt.  De tekst kan je vervangen met eigen content. Om de opmaak van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor.

Het service blok bestaat uit een gelijkverdeelde kolom om element specificieke eigenschappen te bewerken, gebruik de Contenttool aan de linkerkant. Dit is niet om de stijl te bewerken maar het aantal kolommen. 

Om elementen toe te voegen gebruik je de webanizr bibliotheek.

 

 

Actie blok

Het blok daaronder is gereserveerd voor een mogelijke opsomming of buitengewoon detail wat uitgelicht kan worden. Om de inhoud van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor. 

Het blauwe blok of de tekst kan je met behulp van de Styletool ook alle tekstkleuren en achtergrondkleuren aanpassen. Het  achtergrondbeeld kan je vervangen door erop te klikken en het achtergrond tab te selecteren.

Lijst van behandelingen

Bovenaan bevind zich een titel met daaronder een lijn de dikte van de lijn kan je aanpassen door in het positie tab de hoogte in te stellen.

Het blok daaronder is gereserveerd voor een mogelijke opsomming of buitengewoon detail wat uitgelicht kan worden. Om de inhoud van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor. 

Met behulp van de Styletool ook alle tekstkleuren en achtergrondkleuren aanpassen. Het achtergrondbeeld kan je vervangen door erop te klikken en het achtergrond tab te selecteren.

Video

Bovenaan bevind zich een titel met daaronder een lijn de dikte van de lijn kan je aanpassen door in het positie tab de hoogte in te stellen.

Om een video URL toe te voegen gebruik dan de Contenttool aan de linkerkant.

 

Afspraak formulier

Om een formulier veld toe te voegen, verwijderen of Velden in een formulier beheren kan je aanpassen in het cms.

De tekst van het verzend knop of wanneer een bericht wordt is verzonden is aan te passen in het informatie tabje.

Met behulp van de Styletool kan je ook alle tekstkleuren en achtergrondkleuren aanpassen. Het achtergrondbeeld kan je vervangen door erop te klikken en het achtergrond tab te selecteren.

Routebeschrijving & google maps

Bovenaan bevind zich een titel met daaronder een lijn de dikte van de lijn kan je aanpassen door in het positie tab de hoogte in te stellen.

Om de locatie voor google maps aan te passen kan je het informatie tabje gebruiken. 

Het blok daaronder is gereserveerd voor een route beschrijving naar de locatie. Om de inhoud van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor. 

Met behulp van de Styletool ook alle tekstkleuren aanpassen.

Social media en logo

Je kunt hier je social media en logo in kwijt. Social media iconen aanpassen of verwijderen is mogelijk. 

Om element specificieke eigenschappen te bewerken, gebruik de Contenttool aan de linkerkant. Dit is niet om de stijl te bewerken, maar alleen element inhoudelijke instellingen:

  • Aantal kolommen bij het programma overzicht
  • De links van de Social Media iconen

De social media links kan je aanpassen in het informatie tabje.