Deze handleiding legt uit hoe je de inzendingen in een formulier kan beheren. Voor je de inzendingen van een formulier kan beheren moet je een formulier hebben gemaakt en daar velden aan toe hebben gevoegd.

Lijst met inzendingen openen

Om de lijst met inzendingen te openen ga je eerst naar de formulierenmodule. Je houd je muis boven het formulier waarvan je de inzendingen wilt bekijken. Je ziet dan rechts knoppen verschijnen. Klik op de knop inzendingen om te zien welke inzendingen er tot nu toe via het formulier hebben plaatsgevonden.

Inzendingen aanpassen of verwijderen

Om een inzending aan te passen hoef je er enkel in de lijst op te klikken. Er wordt dan een formulier getoond waar in je (een deel) van de gegevens aan kan passen.

Om een inzending te verwijderen houd je je muis boven de inzending in het overzicht. Er verschijnen rechts dan knoppen. Kilk op het prullenbalkje om de inzending te verwijderen.

Handmatig inzendingen toevoegen

Om handmatig een inzending toe te voegen houd je je muis boven de blauwe balk boven de lijst met inzendingen. Rechts verschijnen er dan knoppen. Als je op het plusje klikt verschijnt er een formulier om een nieuwe inzending mee toe te voegen.