De handleiding legt uit hoe je binnen 5 minuten een volledige website inclusief CMS en design systeem draaidende hebt.

1. kies de basis

Kies de basis voor je website. Geen zorgen, dit is niet een template waar je aan vast zit. Je kan alles nog aanpassen, uitbreiden of verwijderen. De template zorgt gewoon dat je snel aan de slag kan. Kies dus een template die het dichts bij het design ligt wat je uiteindelijk neer wilt zetten.

De basis voor je website kan je kiezen op onze template pagina:

2. Maak een account of log in

Als je nog geen account hebt of nog niet ingelogd bent wordt gevraagd dat alsnog te doen. Voor het aanmaken van een account hoef je enkel je voornaam, e-mailadres en een wachtwoord op te geven.

Nadat je ingelogd bent of het account hebt aangemaakt kom je direct terug op de pagina waar je de basis voor je website kan selecteren en aan de slag kan.

3. Website klaarzetten

Zodra je de basis gekozen hebt wordt er een website voor je klaargezet. Je hoeft hier niets voor te doen en het is zo klaar.

4. Leef je uit

Zodra de website klaarstaat wordt deze geopend in de bewerk modus. Je kan dus direct aan de slag om deze aan te passen aan jouw smaak. Mocht je vastlopen of ergens niet uikomen kan je altijd terugvallen op onze handleidingen of een vraag stellen.