De is template is gemaakt en bedoeld kappersalons. De template biedt de mogelijkheid om je diensten, verhaal, promotie video en behandelingen & prijzen toe te voegen. Tot slot kunnen bezoekers met het contacten formulier een datum en tijd prikken om een afspraak te maken. 

De template is simpel, strak en vertrouwd. Beelden kunnen groot worden weergegeven en het geeft bezoekers de indruk te geven dat het om een professionele kappersalon gaat.

Pagina structuur

Bovenaan is de eye-catcher, met het logo, achtergrondbeeld en pakkende intro tekst. Daaronder het blok betreffende wat algemene details van de kappersalon, zoals wat het is.

Daaronder komt het blok met de service zoals een overzicht van voordelen, behandelingen, details en kwaliteiten.Het blok daaronder is gereserveerd voor een promotie video.

Er is links een blok om een korte pakkende tekst te plaatsen en rechts bevindt zich een blok om je prijzen en behandelingen weer te geven. Natuurlijk kan een contact-blok niet ontbreken, waar mensen een afspraak kunnen maken voor een behandeling. 

Ten slotte een footer die duidelijk afsteekt ten opzichte van de rest van site, met alle extra informatie die minder relevant is, zoals contactgegevens of openingstijden, social media.

Intro 

Alle teksten en afbeelding kunnen inline bewerkt worden. Dubbelklik op een logo, en upload binnen 2 kliks je eigen logo of tekst. 

Onder bevind zich de intro tekst. Tekst kan je vervangen met eigen content om de opmaak van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor. Het  achtergrondbeeld kan je vervangen door erop te klikken en het achtergrond tab te selecteren. Met behulp van de Styletool kun je alle tekstkleuren en achtergrondkleuren aanpassen.

Over ons

In dit blok kan er wat meer verteld worden over het kappersalon. Het beeld is makkelijk te vervangen via het informatie tabje links boven. Tekst kan je vervangen met eigen content om de opmaak van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor.

Met behulp van de Styletool kun je alle tekstkleuren , het toepassen van randstijlen en achtergrondkleuren aanpassen.

 

Voordeel blok 

In het Voordeel blok kan je kort weergeven wat je aan voordelen of behandelingen biedt.  De tekst kan je vervangen met eigen content. Om de opmaak van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor.

Het service blok bestaat uit een gelijkverdeelde kolom om element specificieke eigenschappen te bewerken, gebruik de Contenttool aan de linkerkant. Dit is niet om de stijl te bewerken maar het aantal kolommen. 

Om elementen toe te voegen maak je gebruik van de webanizr bibliotheek.

 

Video

Om een video URL toe te voegen gebruik dan de Contenttool aan de linkerkant.

Prijzen & behandelingen

Links kan je een korte pakkende tekst plaatsen en rechts is voor de prijzen en behandelingen. Om de inhoud van tekst aan te passen, maak je gebruik van de tekst editor. 

Met behulp van de Styletool ook alle tekstkleuren en achtergrondkleuren aanpassen. Het achtergrondbeeld  rechts kan je vervangen door erop te klikken en het achtergrond tab te selecteren.

Afspraak formulier

Om het formulier te bewerken om velden toe te voegen of te verwijderen kan je Formulieren maken en verwijderen of Velden in een formulier beheren kan je aanpassen in het cms.

De tekst van het verzend knop of wanneer een bericht wordt is verzonden is aan te passen in het informatie tabje.

Met behulp van de Styletool kan je ook alle tekstkleuren en achtergrondkleuren aanpassen. Het achtergrondbeeld kan je vervangen door erop te klikken en het achtergrond tab te selecteren.

Contact blok

Je kunt hier je adres gegevens, openingstijden social media en logo in kwijt.

Om element specificieke eigenschappen te bewerken, gebruik de Contenttool aan de linkerkant. Dit is niet om de stijl te bewerken, maar alleen element inhoudelijke instellingen:

  • Aantal kolommen bij het programma overzicht
  • De links van de Social Media iconen

De social media links kan je aanpassen in het informatie tabje.