Get started
Get the right tools
Get inspired
Get help
Eerste ervaring
Eerste ervaring

Contactpagina

Product gekocht, helemaal blij, maar toch een klein vraagje. Moet kunnen toch? Hoe eenvoudig is het echter voor jouw klanten om in contact te komen. Kunnen ze eenvoudig een handleiding vinden of een vraag te stellen?

Webanizr kent vele standaard elementen die ook voor dit, vaak onderbelichte deel, van de website oplossingen kunnen bieden. Ook kunnen de flows van mailtjes binnen de organisatie en naar de klant helemaal aangepast worden op de manier waarop jij het liefst de vragen behandeld. Zo voorkom je dat een leuke aankoop een frustrerende kastje-muur ervaring wordt.

Review systeem

Wij van wc eend bevelen wc eend. Hoe goed de beschrijvingen bij jouw producten of diensten ook zijn, het blijft een eigen aanbeveling. Potentiële kopers horen graag ook van andere hoe zijn hier naar kijken: een meer onafhankelijke blik.

Wie kan je hier beter voor inschakelen dan je trouwe klanten? Zorg dat direct vanuit de bevestigingsmail of vanuit de follow-up mail een recensie of waardering kan worden achtergelaten. Maak het systeem zo gebruiksvriendelijk mogelijk, voor schrijver en lezer, met automatische naamgeving en redactie voor- of achteraf. Zo leveren klanten niet alleen omzet, maar ook onbetaalbare content voor de website aan!

Follow up mails

Waar sta jij voor: enkel voor de omzet of geloof je in de producten of diensten die je levert? We nemen aan dat iedereen hier voor de tweede optie kiest. Juist dan is het belangrijk om de klant te laten merken dat het contact niet direct na de aankoop ophoud.

Een automatische mail na 2 weken met tips, handleidingen, relevante andere producten, mogelijkheid tot review en/of bied een openen toch vervolgcontact. Wel is het essentieel dat de mail, vragen en links relevant zijn. Met Webanizr koppel je berichten aan de juiste voorwaarden zodat iedereen een bericht ontvangt waar hij/zij ook echt wat aan heeft. Ook de reacties terug kunnen zo worden geleid dat deze bij de juiste persoon of afdeling komen. Zo begin je met het opbouwen van waardevolle relaties met je klanten.