Webanizr Logo
Open / sluit menu

The most complicated thing we can do is to

create something 
really simple"

Webanizr maakt zelfs de meest complexe techniek eenvoudig toegankelijk voor webdesigners, developers en marketeers. Zo kan iedereen de laatste techniek gebruiken om daadwerkelijk verbluffende sites neer te zetten.

Partners

Van schaalbare online verkiezingen tot scripted chat bots. De techniek van Webanizr wordt op steeds meer plekken ingezet om concepten te realiseren die voorheen onmogelijk te realiseren leken:

1.

Elk nieuw project 
beter dan het vorige

2.

Werk daadwerkelijk 
op maat

 

3.

Bespaar tijd en geld

 

Elk nieuw project 
beter dan het vorige

Elke dag komen er nieuwe technieken op het web waarmee nog mooiere, intuïtieve en snellere gebruikerservaringen gemaakt kunnen worden. Met Webanizr kan je direct gebruik maken van deze technieken zonder leercurve of complexe installaties. Zo wordt elk project nog beter dan je vorige.

Werk daadwerkelijk 
op maat

Webanizr is opgezet met maatwerk als uitgangspunt. Het idee, concept of zelf de online droom is het uitgangspunt. De techniek volgt. De techniek is een uiterst krachtig hulpmiddel maar nooit het doel. Zo kan er puur gericht worden op het te realiseren eindresultaat en hoeft de techniek nooit een beperking te zijn.

Bespaar tijd en geld

Elk project begint met een hoop energie en creatieve vibe. Hoe mooi is het om met deze energie direct te ideeën om te zetten naar online resultaten. Dit is precies wat Webanizr voor je doet. Geen installaties, geen plugins installeren, geen hosting contract afsluiten: gewoon direct aan de slag.

 

Webanizr bestaat uit 3 tools die je helpen het meeste uit je werk te halen

DESIGN TOOL

Met de design tool ontwerp je websites direct responsive en direct online. Zo deel je eenvoudig je resultaten direct en kan je feedback verzamelen gebaseerd op basis een werkende responsive website. Webanizr maakt het zo makkelijk om aanpassingen te doen dat je kan sparren op basis van realtime aanpassingen. En zodra je klaar bent met ontwerpen staat er dus direct een volledige en werkende website.

Content en process 
management

De design tool is gekoppeld aan een CMS (content management systeem). Terwijl er nog gewerkt wordt aan het design kan al begonnen worden met het plaatsen van de inhoud. Zo krijg je direct een idee van het eindresultaat.
Naast de inhoud van de website kunnen ook de processen die online moeten plaatsvinden hier direct ingericht worden. Van het simpel versturen van een mailtje na het invullen van een formulier tot het compleet inrichten van een bestelproces. Webanizr ondersteund het allemaal.

De opties in meer detail

Innovation

Vanuit Webanizr stellen we gratis een uitgebreid, op javascript gebaseerd interactie framework aan. Met dit framework wordt het bouwen van de meest complexe interacties op een website kinderspel. Van tabstructuren tot formulieren, van animaties tot dynamische lijstweergaven, het framework ondersteund het allemaal. Plugins installeren is niet nodig. Sterker nog, de code kan direct van onze high speed servers gebruikt worden.

De opties in meer detail

Ga direct aan de slag